Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Calculatie

Een goede calculatie voor een bouwproject is van vitaal belang omdat het de basis vormt voor het budgetteren, plannen en uitvoeren van het project. Een nauwkeurige offerte van onze afdeling calculatie helpt bij het voorkomen van budgetoverschrijdingen en vertragingen tijdens de bouw.

Zonweringssystemen zijn er in diverse kwaliteiten en materialen. Elk product met zijn eigen functionaliteit en eigenschap. Laat u daarom goed adviseren. De juiste keuze kan een toegevoegde waarde zijn voor uw BENG of TOjuli berekening door te kiezen voor duurzaamheid met Energiebesparende zonwering. ZonEx begeleidt een project van ontwerpfase tot montage en gedegen nazorg. Een duidelijke communicatie, technische begeleiding en deskundige montage is daarbij een vanzelfsprekendheid bij ZonEx.

Voorbeeld:  Vaak krijgen wij vragen over de afmeting voor de koof voor bijvoorbeeld screens. Wij kunnen u reeds tijdens ontwerpfase aangeven welke afmeting benodigd is bij welk product. Dit voorkomt fouten tijdens productie en zorgt voor een efficiënte werkwijze. Natuurlijk kunnen wij dit ook ondersteunen met CAD of BIM.

Heeft u een keuze gemaakt, dan is het goed om te weten dat we over een eigen productiewerkplaats beschikken. Bij ons geen standaard screens maar op maat gemaakt voor uw project, elke opdracht is immers uniek.

Heeft een bestek met tekening, stuur ons deze per mail en de calculatie afdeling zal snel contact met u opnemen.

ZonEx Advies en Calculatie Enschede

ZonEx is Smart Solar Shading gecertificeerd. Een belangrijk certificaat omdat er in de nieuwe eisen voor bijna energieneutrale gebouwen veel meer berekend moet worden op het gebied van zonwering. Het is niet alleen zo dat we nu zeggen dat onze zonwering energiebesparend is en oververhitting tegengaat, we kunnen het ook berekenen middels NTA 8800.

De warmte van zonnestralen is een belangrijke oorzaak van oververhitting in gebouwen wat leidt tot ongemak en een hoger energieverbruik om de ongewenste warmte te verdrijven. Geautomatiseerde zonwering helpt de zonnewarmte te reduceren en te beheersen, verhoogt het comfort, het welzijn en de productiviteit van bewoners en gebruikers en vermindert de benodigde koelcapaciteit.

ZonEx Smart solar shading Enschede

Stalen & documentatie

Onze voorbereiding gaat verder dan het beschikbaar stellen van de technische details. Wij denken met u mee. Wilt u voorbeelden zien dan verzorgen wij een materiaaldemonstratie voor u. Ook kan ZonEx details over het product zoals bestekteksten, technische omschrijvingen CAD of BIM op verzoek aanleren. Wij beschikken over een volledige database technische documentatie waarin alles specificaties, extra opties en detailtekeningen in zijn te vinden.

De projectleider voert besprekingen met alle betrokken partijen, bewaakt productieproces, controleert tijdens montage en is indien gewenst op bouwvergaderingen of uw eigen besprekingen aanwezig.

U kunt ons telefonisch bereiken op 053 461 1128 maar kunt ook uw aanvraag sturen naar calculatie@zonexprojecten.nl

Vragen aan ZonEx?
Bezoek ons:

Zomerweg 155
7532 RB Enschede

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

09.00 – 17.00 uur
09.00 – 17.00 uur
09.00 – 17.00 uur
09.00 – 17.00 uur
09.00 – 17.00 uur
Gesloten
Gesloten
Heel Nederland

Referenties
waar we trots op zijn