Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën voor projecten zijn een uitermate efficiënte en flexibele vorm van projectzonwering en lichtbeheersing. Ze blokkeren de warmte optimaal omdat ze de hitte van de voorgevel terugkaatsen, maar tegelijk meer licht binnenlaten, dit zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing in uw pand.

Wij bieden een ruime keuze in afmetingen, behandelingen en bedieningen van de buitenjaloezie. Buitenjaloezieën van ZonEx zorgen voor een strak en afgewerkte gevelschil doordat ze als op- of inbouw zijn toe te passen. De buitenjaloezie is ideaal voor woningen, kantoorgebouwen, horecazaken of ziekenhuizen.

Inhoudsopgave

Impressie van onze
Buitenjaloezieën

Toepassing & productinformatie buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën zijn uitermate geschikt wanneer u weinig onderhoud wenst, maar toch een uitstekende lichtregeling en warmtewering. Deze projectzonwering wordt vaak toegepast voor bedrijfspanden en onderwijsinstellingen. Een buitenjaloezie is van grote invloed op het realiseren van de vereiste EPC. Bij een lamelhoek van 62° en geïnstalleerd voor blank isolatieglas zal slechts 10 % van de totale zonnewarmte in de ruimte doordringen. Hierdoor wordt een prettig werkklimaat geschapen en kan er tevens aanzienlijk worden bespaard op de kosten van airconditioning.

Zonex buitenjaloezieen
Zonex buitenjaloezieen

Bedieningsopties buitenjaloezieën

De buitenjaloezie loopt standaard op geïntegreerde, automatische bediening. De motor zit ingebouwd in de bovenvak. U kunt optioneel kiezen voor zon-wind automaat, tijdschakelaren, windmeters of werkstand. Vraag hiernaar bij onze medewerkers. Hebt u liever een manuele bediening? Ook dit is mogelijk.

Voordelen buitenjaloezieën

  • Uitstekende lichtregeling op werkplekken
  • Hoge warmtebescherming dankzij terugkaatsing van de hitte.
  • Windbestendig
  • Traploze regeling van de lichtinval mogelijk dankzij het Vario-systeem.
  • Manuele of elektrische bediening
Meer informatie over:
Buitenjaloezieën?

Waarom ZonEx?

Referenties
waar we trots op zijn

Zonex buiten jaloezieen Enschede
Benieuwd naar onze Buitenjaloezieën?
Offerte aanvragen
Betreft product: Buitenjaloezieën
Uw aanvraag gaat direct naar onze Buitenjaloezieën expert