Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Projectstoffering

ZonEx is uw partner voor professionele projectstoffering. Voor projecten worden er vaak extra eisen gesteld zoals brandvertragende materialen of speciale ondervloeren.

Wij leveren sterke, duurzame, slijtvaste, geluiddempende en onderhoudsvriendelijke vloeren voor iedere toepassing voor o.a. utiliteitsbouw, nieuwbouw & renovatie. Bij ons vindt u een breed aanbod in PVC, marmoleum, tapijt, vinyl en laminaat.

Daarnaast zijn wij uw partner in projectstoffering. Gordijnen, inbetweens, vitrages en binnenzonwering. Wij leveren een uitgebreide collectie brandvertragende stoffen voor al uw projecten. De aankleding van de ruimte bepaald veel meer dan meubilair de uitstraling van het gebouw.

Projectstoffering zit in ons DNA. Wij leveren binnenzonwering sinds 1968 en sinds de jaren 90 zijn wij leverancier van projectvloeren.  U krijgt bij ZonEx één vast aanspreekpunt, zodat er korte lijnen zijn. Deze persoon begeleidt uw project van begin tot eindstadium. Bovendien kunnen wij door deze korte lijnen extra scherp calculeren.

Binnenzonwering / Raamdecoratie 

Wilt u de lichtinval reguleren voor een kantoorruimte met veel computerschermen? Voorkomen dat uw ruimte oververhit raakt door goede binnenzonwering toe te passen? Alles is mogelijk om uw ideale woon/werkklimaat te realiseren.

PVC

Onze PVC projectvloeren hebben een hoge levensduur en zijn onderhoudsarm. Een uitstekende keus voor horeca, zorgcentra, kantoren en scholen. Onze adviseurs denken met u mee, u krijgt kundig advies over o.a. duurzaamheid, de laatste trends, uitvoeringen, kleuren(combinaties) en onderhoud.

Tapijt

Tapijt draagt niet alleen bij aan een smaakvolle inrichting, maar maakt de omgeving ook veiliger. Tapijt is minder glad en leidt minder snel tot letsel bij een val. Bovendien zorgt tapijt voor een betere akoestiek. Onze projectadviseurs geven u graag advies over de beste keuze voor uw project.